Ferrari Portofino - Munsterhuis Sportscars

Portofino

Ontdek de nieuwe Ferrari Portofino bij Munsterhuis Sportscars. De Portofino is in staat om haar gigantische 600pk te ontketenen en in slechts 10,8 seconden van 0 naar 200km/u te sprinten. Wat deze auto zo goed maakt is de combinatie van de prestaties op de weg en de veelzijdigheid van de auto.


De Ferrari Portofino is geen doorontwikkeling van de California, maar is helemaal opnieuw ontworpen. Ook de krachtbron is aangepakt en levert maar liefst 40 pk meer dan de California, namelijk 600pk. De vernieuwde technische basis zorgt ervoor dat er een groot gewichtsverlies plaats vindt ten opzichte van de California. De verbeterde 3,9-liter V8 turbomotor is maar liefst tweemaal verkozen tot Motor van het Jaar.

Topsnelheid

>320 KM/H

Paardenkracht

600 pk

0-100 KM/H

3,5  SEC

Bij de ontwikkeling van de Portofino is niet alleen gedacht aan de sportieve aspecten van de auto, maar ook op het dagelijks gebruik ervan. Bij het ontwerpen van het interieur is veel aandacht uitgegaan naar het comfort. Het vernieuwde Climate Control Systeem zorgt ervoor dat bij zowel open als gesloten dak de auto betere prestatie levert.

Wilt u meer informatie over de nieuwe Ferrari Portofino of de mogelijkheden voor een proefrit? Bezoek onze showroom of neem contact met ons op.

Meer weten over de Portofino?

Fields marked with an * are required

Door dit formulier te gebruiken stemt u in met onze privacyverklaring