Corso Pilota Ferrari

Ook dit jaar bieden wij u, in samenwerking met Ferrari, de Pilota Ferrari Driving Courses aan. Wij willen u de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan deze spectaculaire rijtrainingen. Tijdens de ‘Corso Pilota’ staan racen én de ontwikkeling van uw race-capaciteiten centraal. U zult gaan rijden met de nieuwste modellen van Ferrari waarbij de Ferrari Corse Clienti-instructeurs u zullen begeleiden en opleiden tot het meest gevorderde niveau.


Er is een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar voor deze exclusieve trainingen en deze zijn uitsluitend te boeken voor Ferrari-eigenaren. U kunt zich voor dit jaar inschrijven voor de volgende trainingen:

SPORT DRIVING COURSE (1)
De Ferrari Sports Driving Course biedt een compleet, progressief programma en is erop gericht om de deelnemers verschillende sportieve rijtechnieken te leren.
Locatie: Fiorana, Maranello
Prijs: € 7.461,- excl. BTW

ADVANCED COURSE (2)
Voor deelnemers die de ‘Sports Driving Course’ reeds hebben afgerond biedt Ferrari deze tweede, meer geavanceerde training aan. Vanaf dit niveau leert u door middel van dynamische en intensieve vaardigheidsproeven uw eigen prestaties achter het stuur verder te verbeteren.
Locatie: Varano
Prijs: € 9.913,- excl. BTW

EVOLUTION COURSE (3)
Tijdens de ‘Evolution Couse’ leert u door middel van dynamische behendigheidsritten en geavanceerde track-sessies de race-technieken toe te passen in de dagelijkse situaties. U zult de limieten ontdekken van de Ferrari’s die u gaat besturen en u zult het maximale uit uw eigen rijvaardigheden halen.
Locatie: Fiorano, Maranello
Prijs: € 15.688,-

CHALLENGE COURSE (4)
De Pilota Ferrari – Challenge Course is een van de zwaarste van alle Pilota Ferrari koersen. Deze training brengt de sportieve rijconcepten naar hun natuurlijke conclusie. Door middel van toegepaste theorie en oefening krijgt u de mogelijkheid om kennis te maken met de basis rijtechnieken en de verschillende fases van een raceauto. De Challenge Course biedt hiervoor een opwindende en professionale ervaring waarbij de deelnemer zich zal ontwikkelen als een echte Ferrari Coureur.
Locatie: Parma, Italië
Prijs: € 15.246,- excl. BTW

SCUOLA PILOTI CHALLENGE COURSE (5)
De “Challenge Driver School” biedt een compleet en innovatieve training die erop gericht is  uw rijtechniek te perfectioneren in auto’s voor op de openbare weg, en geeft u tevens de mogelijkheid om een licentie te behalen die u toegang geeft om mee te doen aan relevante racewedstrijden.
Locatie: Parma, Italië
Prijs: € 27.300,- excl. BTW

LIMITED EDITION DRIVING COURSE (6)
Limited Edition Driving Course geeft u de mogelijkheid om uw racevaardigheden te testen op een van de meest beroemde en uitdagende racebanen ter wereld: het Mugello Circuit. Met deze training zal u de geheimen van een racebaan leren om daarmee uw rijtechniek te perfectioneren onder begeleiding van een team van professionele coureurs en instructeurs van het Pilota Ferrari team.
Locatie: Firenze, Italië
Prijs: € 14.700,- excl. BTW

De modellen waar u mee zult rijden zijn bijvoorbeeld de Ferrari 488 GTB, Ferrari F12 Berlinetta.

Wilt u meer informatie?
U kunt hier het programma en overige informatie bekijken.
Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Patricia Wiesemann via p.wiesemann@munsterhuis.nlof 074-2555370. Zij kan u van verdere informatie voorzien omtrent deze unieke Ferrari Driving Courses.