Diensten en service

Doordat Munsterhuis Sportscars een onderdeel is van Munsterhuis Autobedrijven, profiteert u van meer dan 50 jaar kennis en ervaring. Munsterhuis is al jaren een gevestigde naam met diverse locaties in Oost-Nederland. Wij bieden u een uitgebreid aanbod van diensten en producten op het gebied van mobiliteit. Welke wensen of vragen u ook heeft, u kunt altijd bij Munsterhuis terecht.

Onze diensten

Veelzijdige dienstverlening

U kent Munsterhuis Sportscars als exclusieve dealer van Ferrari en Maserati. Maar naast onze andere dealerschappen (Jaguar, Land Rover, Renault en Dacia) hebben wij een eigen schadeherstelbedrijf, een eigen leasemaatschappij, een autoverhuurmaatschappij en een assurantiekantoor. We hebben alles in huis om u compleet te kunnen ontzorgen! Kortom: Munsterhuis biedt u alles op het gebied van mobiliteit!

Altijd topkwaliteit

Munsterhuis Sportscars is officieel distributeur van Ferrari en Maserati. Dat word je niet zomaar. Dat bewijzen we elke dag weer. U kunt dan ook rekenen op de hoogste kwaliteit, precies zoals u het graag ziet. Wij geven u vooraf heldere prijzen voor het onderhoud van uw sportauto. Daardoor zijn er geen verrassingen achteraf.

Getraind door Ferrari en Maserati

Onze deskundige en ervaren monteurs worden continu getraind door Ferrari en Maserati, zodat ze altijd de laatste technieken kennen. Bovendien werken ze elke dag met de nieuwste meetapparatuur. U kunt er dus op vertrouwen dat u altijd het beste krijgt voor uw auto. Zoals het hoort.

Meer weten over de diensten en service van Munsterhuis Sportscars? Neem gerust contact met ons op.

 

Het Coronavirus: hoe gaan wij hier mee om?

Munsterhuis neemt de risico’s omtrent het coronavirus uiterst
serieus en heeft inmiddels maatregelen en beleid doorgevoerd
om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan.

Lees hier meer over onze maatregelen en ons beleid.

Momenteel kampen we met een internetstoring.
Daardoor zijn wij helaas niet bereikbaar via mail of telefoon.
We hopen u zo snel mogelijk weer te woord te kunnen staan.
De showroom is uiteraard wel geopend!