Autohotel voor uw Ferrari of Maserati

U bent zuinig op uw exclusieve Italiaanse auto. Dus wilt u ook dat uw Ferrari of Maserati veilig en droog staat tijdens uw vakantie of tijdens de winterperiode. Munsterhuis Sportscars biedt u om die reden een stallingsservice aan: ons Ferrari/Maserati Autohotel. In onze moderne hal in Hengelo kunt u uw Ferrari of Maserati stallen voor een maand of langer. Uiteraard gaat de accu daar aan de lader en wordt de auto goed verzorgd. Daar kunt u op rekenen.

Inclusief controle, service en poetsbeurt

De kosten voor stalling in ons Ferrari/Maserati Autohotel zijn per maand € 150,- exclusief btw. Deze prijs is gebaseerd op stalling vanaf 6 maanden. Wilt u een andere periode, neem dan contact met ons op voor een prijsopgave op maat. De stallingprijs per maand is inclusief Supplemento (controle + aanvullen vloeistoffen) en poetsbeurt voor aflevering. Uw sportauto komt dus als herboren uit ons Autohotel.

Voorwaarden van ons Ferrari/Maserati Autohotel

Wilt u gebruikmaken van onze stallingservice, dan is het verplicht om uw auto te voorzien van een originele acculader en hoes. Zijn de acculader en/of hoes aan vervanging toe? Dan kunt u via Munsterhuis Sportscars After Sales nieuwe exemplaren aanschaffen.

Interesse? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een plekje in ons Ferrari/Maserati Autohotel? Dan kunt u voor een afspraak, meer informatie of prijzen contact met ons op via onderstaand formulier.

Het Coronavirus: hoe gaan wij hier mee om?

Munsterhuis neemt de risico’s omtrent het coronavirus uiterst
serieus en heeft inmiddels maatregelen en beleid doorgevoerd
om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan.

Lees hier meer over onze maatregelen en ons beleid.

Momenteel kampen we met een internetstoring.
Daardoor zijn wij helaas niet bereikbaar via mail of telefoon.
We hopen u zo snel mogelijk weer te woord te kunnen staan.
De showroom is uiteraard wel geopend!