Autohotel voor uw Ferrari of Maserati

U bent zuinig op uw exclusieve Italiaanse auto. Dus wilt u ook dat uw Ferrari of Maserati veilig en droog staat tijdens uw vakantie of tijdens de winterperiode. Munsterhuis Sportscars biedt u om die reden een stallingsservice aan: ons Ferrari/Maserati Autohotel. In onze moderne hal in Hengelo kunt u uw Ferrari of Maserati stallen voor een maand of langer. Uiteraard gaat de accu daar aan de lader en wordt de auto goed verzorgd. Daar kunt u op rekenen.

Inclusief controle, service en poetsbeurt

De kosten voor stalling in ons Ferrari/Maserati Autohotel zijn per maand € 150,- exclusief btw. Deze prijs is gebaseerd op stalling vanaf 6 maanden. Wilt u een andere periode, neem dan contact met ons op voor een prijsopgave op maat. De stallingprijs per maand is inclusief Supplemento (controle + aanvullen vloeistoffen) en poetsbeurt voor aflevering. Uw sportauto komt dus als herboren uit ons Autohotel.

Voorwaarden van ons Ferrari/Maserati Autohotel

Wilt u gebruikmaken van onze stallingservice, dan is het verplicht om uw auto te voorzien van een originele acculader en hoes. Zijn de acculader en/of hoes aan vervanging toe? Dan kunt u via Munsterhuis Sportscars After Sales nieuwe exemplaren aanschaffen.

Interesse? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een plekje in ons Ferrari/Maserati Autohotel? Dan kunt u voor een afspraak, meer informatie of prijzen contact met ons op via onderstaand formulier.

Fields marked with an * are required

Door dit formulier te gebruiken stemt u in met onze privacyverklaring