Haal- en brengservice

Een groot voordeel van uw auto laten onderhouden bij Munsterhuis Sportscars is dat u gratis gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice. Eén van onze ervaren chauffeurs haalt dan uw auto volgens afspraak op bij uw huis of bedrijf. Door hun ervaring weten ze precies hoe ze zeer voorzichtig met uw auto om moeten gaan. Na de reparatie leveren wij uw auto op het afgesproken tijdstip weer af op het door u opgegeven adres. Handig!

Alleen halen of brengen kan ook

Vanzelfsprekend  kunt u de auto ook zelf ophalen of brengen in Hengelo en onze service gebruiken voor alleen het halen of het brengen. Afhankelijk van uw auto en uw wensen gebruiken wij hiervoor onze open of gesloten shuttleaanhanger. U kunt er ook voor kiezen dat een van onze chauffeurs uw auto ophaalt en deze over de weg vervoert naar onze werkplaats.

Vervangend vervoer mogelijk

Wilt u graag vervangend vervoer voor de tijd dat uw auto bij ons is? Wij kunnen dan de auto omwisselen voor een andere, zodat u altijd mobiel blijft. Indien u geen vervangend vervoer wenst dan kan de chauffeur gebracht worden of per openbaar vervoer naar u toe komen.

Interesse? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in onze haal- en brengservice? Dan kunt u voor een afspraak, meer informatie of prijzen contact opnemen via onderstaand formulier. We zijn u graag van dienst!

Fields marked with an * are required

Door dit formulier te gebruiken stemt u in met onze privacyverklaring