Schadeherstel

U wilt er liever niet aan denken, maar het kan gebeuren dat u schade rijdt. Of dat iemand anders schade veroorzaakt aan uw Ferrari, Maserati of ander automerk. In zo’n geval wilt u dat een ervaren schadehersteller uw auto weer als nieuw maakt. Daarvoor kunt u terecht bij bij ASN Munsterhuis Enschede, een officieel Focwa schadeherstelbedrijf en onderdeel van Munsterhuis Autobedrijven.

Wij regelen alles voor u

Vanaf het moment dat u zich bij ons meldt, regelen wij alles voor u. In grote schadewerkplaats verhelpen ervaren herstellers alle mogelijke soorten autoschade. Het maakt daarbij niet uit welk merk auto u rijdt, wij zorgen altijd voor perfecte afwerking. En we regelen alles met de verzekering. Zo heeft u bij schade altijd slechts één aanspreekpunt en komt alles goed zonder dat u daar veel voor hoeft te doen.

Onovertroffen kwaliteit

De schade van uw auto herstellen we met de meest geavanceerde apparatuur. Daardoor kunt u vertrouwen op een onovertroffen kwaliteits- en efficiencygraad. Naast conventionele lakbehandelingen werken we in onze ultramoderne spuitcabines hoofdzakelijk met milieuvriendelijke watergedragen lakken.

Car wrapping

Wilt u uw eigen auto uniek maken door middel van car wrapping? Ook dat kunnen wij voor u realiseren. Deze flexibele folie beschermt de originele autolak en is leverbaar in alle mogelijke kleuren en designs. Bovendien is car wrapping vaak voordeliger dan het volledig opnieuw spuiten van uw auto.

Garantie en service

Bij ASN Munsterhuis Enschede kunt u rekenen op vakkundig herstel van schade. Daarom krijgt u maar liefst 4 jaar Focwa-garantie. Tijdens de schadeherstelduur biedt Munsterhuis Sportscars u gratis een vervangende auto aan. Uiteraard in stijl: een jonge auto van maximaal 1 jaar oud.

Heeft uw auto schade en zoekt u naar specialisten in schadeherstel? Neem dan contact met ons op!

Fields marked with an * are required

Door dit formulier te gebruiken stemt u in met onze privacyverklaring