Verzekeringen voor uw Ferrari of Maserati

Als u een exclusieve auto bezit, zoals een Ferrari of Maserati, dan bent u daar zuinig op. U wilt de wagen dan ook goed verzekeren. Daarmee helpen wij u graag. Wij kunnen uw auto verzekeren tegen een zeer scherpe premie.

Kies uw autoverzekering

Er zijn verschillende soorten autoverzekeringen waar u uit kunt kiezen voor uw sportauto. De leeftijd van uw auto en het aantal kilometers dat u op jaarbasis rijdt bepalen vaak welke het beste bij uw situatie past. Zoals u weet, bent u wettelijk verplicht om een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WA) af te sluiten. Maar er zijn ook uitgebreidere autoverzekeringen voor uw dierbare bezit.

– Met een WA-autoverzekering bent u verzekerd als u schade bij anderen veroorzaakt met uw motorvoertuig en u daarvoor aansprakelijk bent.
– Kiest u voor een beperkt cascoverzekering dan is uw motorvoertuig verzekerd voor bijvoorbeeld diefstal en storm- en bliksemschade.
– Met een volledig cascoverzekering (ook wel allrisk verzekering genoemd) bent u, naast alle schade die gedekt wordt door een beperkte cascoverzekering, ook verzekerd voor schade die u zelf heeft veroorzaakt aan uw motorvoertuig óf die anderen aan uw voertuig hebben veroorzaakt.

Uw exclusieve auto verzekeren

Rijdt u in een exclusieve auto zoals bijvoorbeeld een Ferrari of Maserati? Laat uw exclusieve auto dan goed verzekeren. Dit is vooral belangrijk voor auto’s die duurder zijn dan zo’n € 80.000. Heeft u een uitgebreide autocollectie heeft of een bijzondere oldtimer? Ook in dat geval kan het verstandig zijn om voor een exclusieve autoverzekering te kiezen. Neem voor meer informatie contact met ons op zodat we u een interessant aanbod kunnen doen voor uw situatie en wensen.

Meer weten over het verzekeren van uw Ferrari of Maserati? Neem contact met ons op of bereken direct uw premie.

Het Coronavirus: hoe gaan wij hier mee om?

Munsterhuis neemt de risico’s omtrent het coronavirus uiterst
serieus en heeft inmiddels maatregelen en beleid doorgevoerd
om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan.

Lees hier meer over onze maatregelen en ons beleid.

Momenteel kampen we met een internetstoring.
Daardoor zijn wij helaas niet bereikbaar via mail of telefoon.
We hopen u zo snel mogelijk weer te woord te kunnen staan.
De showroom is uiteraard wel geopend!