Power Warranty

Ferrari staat voor power dankzij zijn superieure prestaties en de hoogstaande technologieën verwerkt in zijn auto’s. Een eigenschap die nooit de klasse, de stijl en de elegantie van de GT’s in de weg heeft gestaan. Resultaat is het unieke imago, onmiddellijk herkenbaar wereldwijd.

Om dit imago verder te versterken en als waarborg voor de betrouwbaarheid van de Ferrari-producten, heeft Ferrari de Ferrari Pre-Owned Warranty geïntroduceerd. De POWER Warranty (Pre-Owned Warranty for Exclusive Retail) is in het leven geroepen voor Ferrari eigenaren die ook na de standaard fabrieksgarantie van 4 jaar een garantie wensen voor hun auto.

VOORDELEN

Garantie: Met de New POWER Warranty kan uw auto tot 15 jaar gedekt worden. Reserveonderdelen en reparatiekosten vallen onder de garantie en alle werkzaamheden aan uw auto worden door professionele monteurs van Munsterhuis Sportscars uitgevoerd.

Pre-Owned waarde: De garantie op het voertuig blijft van kracht, zelfs als deze van eigenaar verandert. Een extra voordeel als u uw auto verkoopt.

Veiligheid en zekerheid: Reis met een gerust hart door heel Europa dankzij de wegenwachtdienst. Deze staat 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar.

V8 V12
  Prijs*
(Excl. BTW)
21% BTW Verkoopprijs Prijs*
(Excl. BTW)
21% BTW Verkoopprijs
Garantieverlenging
4e jaar:
3.300 693 3.993 4.800 1.008 5.808
Garantieverlenging
4e en 5e jaar:
5.300 1.113 6.413 7.800 1.638 9.438
New POWER – Jaarlijks 2.000 420 2.420 3.000 630 3.630
*Inclusief voertuiginspectie, prijswijzigingen voorbehouden

VEREISTEN

De auto moet door Munsterhuis Sportscars worden geïnspecteerd om vast te stellen of het voertuig voor de garantieverlenging in aanmerking komt (nalopen van de inspectiegeschiedenis van de auto, service-coupons, normaal en buitengewoon onderhoud uitgevoerd door een officiële Ferrari-dealer en controleren of de auto voldoet aan de typevereisten zoals aangegeven door de fabrikant). De dekking is alleen van toepassing op auto’s met een maximumkilometerstand van 90.123 km bij aanmelding. Het enige wat u hoeft te doen om u voor deze service aan te melden, is even bij ons langskomen.

Meer informatie over de Power Warranty?

Fields marked with an * are required