Munsterhuis Lease

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor leasen in plaats van kopen. Bijvoorbeeld omdat u niet het hele aankoopbedrag voor uw Maserati ineens wilt betalen. Of omdat u precies wilt weten wat u per maand betaalt aan totaalkosten voor uw auto. Wat uw reden ook is, bij Munsterhuis Sportscars least u precies zoals u dat wilt.

Lease uw Maserati

Omdat wij officieel dealer zijn van Maserati kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor leaseauto’s van dit merk. Kies voor Italiaans vakmanschap, ultieme passie en optimale klasse met één van onze topmodellen. Zeg nu zelf: als u mag kiezen tussen zo’n leaseauto of een standaardexemplaar, dan is de keuze toch makkelijk?

Altijd een aanbod op maat

Een unieke leaseauto vraagt ook om een uniek leaseaanbod. Om die reden zorgen wij altijd voor maatwerk als het gaat om lease. Laat ons weten welke Maserati u wilt leasen en wij zoeken alles tot in de puntjes uit voor u. Zo hoeft u nergens meer achteraan en bent u verzekerd van de beste service voor én na ondertekening van de overeenkomst.

Daarom least u bij Munsterhuis Sportscars

U zoekt betrouwbaarheid als het om het leasen van uw auto gaat. Die bieden wij u. Kies voor de zekerheid van een flexibele en betrouwbare leasepartner. De afspraken die we met elkaar maken zijn helder, de communicatie gebeurt via korte lijnen en we zoeken altijd naar de persoonlijke touch. Ook voor u en uw bedrijf. Overigens kunt u bij ons ook terecht voor het leasen van andere automerken.

Interesse in leasen via Munsterhuis Sportscars? Neem gerust contact met ons op of lees verder op de website van Munsterhuis Lease.