Macchina Sportiva

Munsterhuis Sportscars presenteert op 6 oktober: Macchina Sportiva!

Kom langs en bekijk het exclusieve aanbod onder het genot van een hapje en drankje.
Het aanbod varieert van een Maserati Ghibli tot Ferrari’s voorzien van het Approved label. Voor de zakelijke rijders is dit weekend ook zeer interessant, gezien het ruime aanbod in Maserati Quattroporte, Ghibli en Levante, waarvan het voordeel op de voorraad kan oplopen tot wel 21%. Bekijk op onze website het huidige aanbod occasions.

Onze selectie occasions is grondig door onze monteurs gecontroleerd en verkeert in topstaat. Samen met de Approved Garantie zorgt dit ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw ‘zo goed als nieuwe’ aanwinst. Wij adviseren u graag bij uw persoonlijke wensen en met een eventuele inruil.

Bent u als een blok gevallen voor een van de prachtige modellen en heeft de auto in u haar nieuwe eigenaar gevonden? Dan ontvangt u van ons een voucher voor een uniek en geheel verzorgd fabrieksbezoek aan Ferrari of Maserati in Italië. Het personaliseren van uw nieuwe aanwinst behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Om u hiermee kennis te laten maken ontvangt u ook een voucher voor onderdelen of accessoires.

U bent van harte welkom en het Munsterhuis Sportscars team staat graag voor u klaar.

Openingstijden en adresgegevens.
Wij zijn zaterdag 6 oktober geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur.
Het adres is: Goudstraat 31 te Hengelo (OV)

Klik hier voor ons volledige aanbod