Maserati Munsterhuis

Munsterhuis Sportscars is uw officiële Maserati dealer gevestigd in Hengelo, Overijssel. Hier kunt u terecht voor al uw vragen over Maserati Nederland, van Maserati occasions tot nieuwe Maserati modellen en van accessoires tot onderhoud.

MASERATI GESCHIEDENIS

Het automerk Maserati werd in 1914 opgericht in Bologna. In 1939 verhuisde Maserati van Bologna naar Viale Ciro Menotti in Modena, waar het hoofdkantoor nog steeds gevestigd is. Waar Maserati begon met het produceren van raceauto’s wordt er tegenwoordig een groter publiek aangesproken met de ontwikkeling van snelle straatauto’s. Elk exemplaar van de Maserati auto’s is een waar meesterwerk van Italiaans design, waarbij de perfecte combinatie van stijl en sportiviteit zorgt voor optimaal comfort en luxe.

HET MASERATI LOGO

De bekende drietand uit het Maserati logo is geïnspireerd door de Neptunus fontein ‘in Piazza Maggiore’ in Bologna, waarbij de drietand kracht symboliseert. De kleuren rood en blauw – die vaak terug te vinden zijn in kleine details – zijn tevens de vlagkleuren van Bologna. Bij Maserati staan elegantie, luxe en prestatie hoog in het vaandel.

HUIDIGE MODELLEN

Met de productie van snelle straatauto’s bestaat de hedendaagse collectie uit de Maserati Quattroporte, Maserati Ghibli, Maserati GranTurismo, Maserati GranCabrio en de Maserati Levante.
Bekijk alle modellen onderaan deze pagina.

MASERATI KOPEN?

Munsterhuis heeft als Maserati dealer Nederland een groot aanbod aan auto’s. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe Maserati, een Maserati oldtimer of een tweedehands Maserati; Munsterhuis regelt het voor u. Ook voor Maserati kleding of accessoires kunt u in onze Maserati shop terecht. Neem contact met ons op voor al uw vragen over Maserati of voor het maken van een afspraak.

BEZOEK ONS

Wij zien u graag in onze showroom aan de Goudstraat 31-49 te Hengelo. Hier kunt u uiteraard alle nieuwe modellen van Maserati bewonderen.