Michael 50’ in het Ferrari Museum

Het Ferrari Museum wijdt een speciale expositie aan Michael Schumacher. De tentoonstelling zal openen ter gelegenheid van zijn 50e verjaardag, op 3 januari 2019 en zal enkele maanden te bezoeken zijn. Het doel is zowel een viering als een teken van dankbaarheid aan de meest succesvolle ‘Prancing Horse’ coureur ooit.

Schumacher neemt een speciale plaats in binnen Ferrari’s historie. Het is er een die wordt gekenmerkt door vele records. Tussen 1996 en 2006 won de Duitse kampioen vijf opeenvolgende ‘Drivers Titles’ en leverde een significante bijdrage aan Scuderia’s ‘strijd’ om zesmaal de Fabriekstitel in de wacht te slepen.

De tentoonstelling zal een terugblik werpen op de memorabele seizoenen die de zevenvoudig wereldkampioen aan alle Ferraristi gaf. Laat u meenemen in de momenten die ervoor zorgden dat, nu meer dan ooit, deze iconische coureur een plek in het hart van vele fans veroverde.

De tentoonstelling schenkt ook aandacht aan de cruciale bijdrage die Michael Schumacher leverde aan de ontwikkeling van buitengewone GT auto’s tijdens zijn jaren in Maranello als coureur en later als consultant.

De ‘Michael 50’ tentoonstelling is tot stand gekomen in samenwerking met de Keep Fighting Foundation.

Elke dag geopend van 09:30 tot 18:00 uur.

Koop hier uw tickets.