Ferrari California T

De Ferrari California T heeft een 3,8-liter V8-turbomotor onder de kap. Het blok is goed voor een vermogen van 560 pk en een maximumkoppel van 755 Nm. De sprint naar 100 km/h kost 3,6 seconden en de topsnelheid is 316 km/h.

Motorgeluid
Ferrari zegt hard gewerkt te hebben aan het motorgeluid. Bovendien belooft het merk een uitstekende gasrespons. De besturing is ook aangescherpt ten opzichte van de ongeblazen Ferrari California zoals we die nu kennen. De Ferrari California T heeft de nieuwste generatie magnetische schokdempers en het F1 Trac-tractieregelingsysteem is ook vernieuwd. Tevens zijn er twee nieuwe kleuren: Rosso California en Blu California .

Topsnelheid

315 KM/H

 

Paardenkracht

560 pk

 

0-100 KM/H

3.6  SEC

De California T is opvallend geïnnoveerd en tegelijkertijd zijn kenmerkende eigenschappen behouden, zoals het succesvolle 2+-concept, een verfijnd interieur en uiteraard de inklapbare hardtop (RHT) die de auto in slechts 14 seconden van een chique coupé verandert in een strakke en verfijnde spider.

Het model beschikt over vele nieuwe oplossingen, zoals de 8-cilinder turbomotor. Maranello’s monteurs hebben een volledig nieuwe motor ontwikkeld die een absolute topprestatie levert, snel accelereert en het opwindendste geluid laat horen dat ooit door een turbo geproduceerd is.

Meer weten over de California T?

Fields marked with an * are required