Ferrari GTC4Lusso | Munsterhuis Sportscars Hengelo

Ferrari GTC 4 Lusso

De GTC4Lusso is ontworpen om verschillende, verrassende emoties op te wekken. De GTC4Lusso combineert vierwielaandrijving met een vierwielbesturingssysteem om zelfs in omstandigheden met zeer weinig grip op de weg een formidabele, sportieve prestatie te kunnen leveren.

Kortom: deze Ferrari is een uiterst verfijnde, stijlvolle auto die de inzittenden uitermate comfortabel naar zelfs de meest extreme bestemmingen brengt, waardoor ze zowel van lange reizen als uitdagende bochtige routes en lange rechte stukken genieten.

Topsnelheid

335 KM/H

 

Paardenkracht

690 pk

 

0-100 KM/H

3.4  SEC

Innovatie, veelzijdigheid, prestatie, sportiviteit en elegantie krijgen allemaal een volledig nieuwe betekenis dankzij de manier waarop ze naadloos in de GTC4Lusso zijn geïntegreerd. Het volledige interieur is met de hand vervaardigd van de allerbeste materialen, met Ferrari’s gebruikelijke oog voor detail, inclusief de extra luxe van vier losse kuipstoelen. Een ander hoogtepunt is het middenconsole met volledig nieuwe infotainmenttechnologie dat rond een 10,25” HD-touchscreen gebouwd is. Ongeacht of alleen de bestuurder in de auto zit of alle vier de stoelen bezet zijn; in de nieuwste aanwinst van Ferrari staan mensen centraal in een volledig nieuwe wereld.

Meer weten over de GTC4Lusso?

Fields marked with an * are required

Door dit formulier te gebruiken stemt u in met onze privacyverklaring