Maserati GranCabrio, sportief en elegant | Bekijk nu bij Munsterhuis

Maserati GranCabrio

Cruisen én genieten van de sportieve rijeigenschappen kan met de Maserati GranCabrio. Deze Maserati is een cabrioletversie van de GranTurismo en voorzien van een stoffen dak. De 4,2 liter V8 levert 405 pk en produceert een geweldige sound! Met het dak open is het niet alleen genieten van de zon, maar ook van de symfonieën die uit de uitlaten voortkomen.

Brochure downloaden

Topsnelheid

285 KM/H

 

Paardenkracht

450 pk

 

0-100 KM/H

5.2  SEC

Maserati GranCabrio Sport
Deze Maserati heeft verschillende aanpassingen gehad zodat de sportieve rijeigenschappen verder zijn doorontwikkeld. De GranCabrio Sport heeft de 4,7 liter V8 uit de GranTurismo Sport in het vooronder en ook in de cabrio produceert deze motor 460 pk. In 5 seconden is de 100 km/h per uur bereikt en de topsnelheid bedraagt 285 km/h.

Maserati GranCabrio MC
Net als de coupéversies biedt Maserati een auto met echte racegenen. De topper van het gamma GranCabrio is de MC-versie en deze cabriolet onderscheidt zich met een agressievere en sportievere uitstraling. De MC is maar liefst 48 millimeter lager dan de andere GranCabrio’s en heeft dezelfde aerodynamische aanpassingen als de GranTurismo MC Stradale. Het vermogen? 460 pk!

Meer weten over de GranCabrio?

Fields marked with an * are required