De sportieve Maserati GranCabrio | Bij Munsterhuis Sportscars in Twente

Maserati GranCabrio

Geniet van de sportieve Maserati GranCabrio tijdens zonnige ritjes. Deze Maserati cabrio is een cabrioletversie van de Maserati GranTurismo en is voorzien van een stoffen dak. Met het dak open geniet u optimaal van de zonnestralen. Ook met de soft top gesloten sluit het dak naadloos aan bij het interieur van de GranCabrio. De thermische ruiten zorgen ervoor dat u ultiem kunt genieten van deze Maserati sportwagen, ongeacht de weersomstandigheden. Met een 4,2 liter V8 produceert deze motor 405 pk.

Brochure downloaden

Topsnelheid

285 KM/H

 

Paardenkracht

450 pk

 

0-100 KM/H

5.2  SEC

Maserati GranCabrio Sport

Deze Maserati GranSport heeft verschillende aanpassingen gehad zodat de sportieve rijeigenschappen verder zijn doorontwikkeld. De GranCabrio Sport heeft de 4,7 liter V8 uit de GranTurismo Sport in het vooronder en ook in deze Maserati cabrio produceert deze motor 460 pk. In 5 seconden is de 100 km per uur bereikt en de topsnelheid bedraagt 288 km/u.

Maserati GranCabrio MC

De Maserati GranCabrio MC is het boegbeeld van Italiaanse elegantie en luxueus comfort. De topper van het gamma GranCabrio is de MC-versie en deze Maserati cabrio onderscheidt zich met een agressievere en sportievere uitstraling. Met 20” MC wielen is het plaatje compleet. De MC is daarnaast maar liefst 48 millimeter lager dan de andere Maserati GranCabrio’s en heeft dezelfde aerodynamische aanpassingen als de GranTurismo MC Stradale. De 4,7 liter V8 is hetzelfde als die van de GranCabrio Sport, echter met een topsnelheid van 291 km/u.

Meer weten over de GranCabrio?

Fields marked with an * are required

Door dit formulier te gebruiken stemt u in met onze privacyverklaring