Maserati GranTurismo | Vraag nu een proefrit aan bij Munsterhuis

Maserati GranTurismo

De GranTurismo, van de hand van Pininfarina, is voorzien van een 4,2-liter V8 met een vermogen van 405 pk. Deze GranTurismo biedt riante plek voor 4 personen zonder dat er concessies zijn gedaan bij het design van de auto. Het is design is namelijk adembenemend en de sportiviteit die deze Maserati uitstraalt wordt benadrukt door een beul van een V8. Het vermogen bestaat uit 405 trappelende paarden in het vooronder. Naast sportiviteit heeft comfort ook een prioriteit gehad bij de ontwikkeling van de GranTurismo. De rijeigenschappen van deze volbloed Italiaan zijn dik in orde. Dit komt mede tot stand dankzij de gewichtsverdeling die dicht tegen de ideale 50/50 aanschurkt.

Brochure downloaden

 

Topsnelheid

285 KM/H

 

Paardenkracht

405 pk

 

0-100 KM/H

5,2  SEC

Maserati GranTurismo Sport
Naast de GranTurismo heeft Maserati de GranTurismo Sport óók in het gamma. Zoals de naam al doet vermoeden ligt de nadruk bij deze Maserati nog meer op sportiviteit. Dit wordt bereikt door de auto te voorzien van een 4,7 liter grote V8 die maar liefst 460pk produceert! In minder dan 5 seconden verschijnt er 100 km/h op de teller. De GranTurismo Sport is leverbaar met automatische transmissie, maar u kunt ook kiezen voor een sequentiële handbak.

Maserati GranTurismo MC Stradale
Voor de liefhebbers van hardcore sportieve auto’s biedt Maserati de MC Stradale aan. De MC Stradale is leverbaar als tweepersoons versie met een rolkooi , maar kan ook geleverd worden als een volwaardige vierzitter. Onder de kap ligt een 4,7-liter V8 met een vermogen van 460 pk en het schakelen gaat middels een zestraps MC Race Shift automaat. Bij 300 km/h is de topsnelheid bereikt en om snel tot stilstand te komen is de MC Stradale standaard voorzien van keramische remschijven.

Om de sportiviteit te benadrukken is Maserati GranTurismo voorzien van een koolstofvezel motorkap met centrale luchtinlaat en staat de auto op 20-inch lichtmetaal. In het interieur zijn diverse sportieve elementen verwerkt.

Meer weten over de GranTurismo?

Fields marked with an * are required