Maserati Levante | Maak nu een proefrit | Munsterhuis Sportscars

Maserati Levante

Maak kennis met de allereerste SUV van Maserati: de Levante. Een compleet nieuwe auto, maar toch maken het uiterlijk en de rijprestaties direct duidelijk: dit is een Maserati!

De Maserati Levante biedt niet alleen het hoogste niveau aan comfort, maar levert ook in de meest extreme omstandigheden uitstekende prestaties. Alle versies zijn voorzien van een versnellingsbak met acht versnellingen en Maserati’s geavanceerde en intelligente Q4 AWD .

Brochure downloaden

 

De Maserati Levante is overal in zijn element

De elegante oppervlakken, ruime lederen stoelen, intuïtieve aansturing en uitzonderlijke techniek creëren een hele nieuwe klasse SUV. Het onmiskenbare ontwerp van Maserati wordt mooi getoond in het slanke, sportieve silhouet met drie iconische opvallende luchthuizen op de voorvleugels. De assertieve stijl van de voorste grill verwijst naar de grote sportieve Maserati’s uit het verleden en beschikt over de legendarische Trident badge, het ultieme symbool van exclusiviteit, verfijning en elegantie.

De Levante is een SUV zoals geen ander, met de passie, de geavanceerde techniek en exclusiviteit die iedere Maserati onderscheidt van de rest.

Overtref uw verwachtingen

Samen met zijn baanbrekende Q4 intelligente vierwielaandrijving, geniet de Levante van geavanceerde actieve luchtvering: vijf rijhoogtes, zes niveaus van bekwaamheid en comfort. Gecombineerd met Maserati’s bekroonde Skyhook-systeem, met schokdempers met continue dempingvariatie, kan Levante het comfort prioriteren of een sportief karakter aannemen.

Kracht onder controle

Een kleine buiging van uw rechtervoet zal uw hart sneller doen kloppen. De Maserati Levante ontketent veel vermogen gecombineerd met een perfect gebalanceerde 50-50 gewichtsverdeling en voertuigsystemen die zijn gecalibreerd om uw rijplezier te vergroten. De Levante beschikt over klassieke, leidende aerodynamica met standaard actieve grillluiken en een geavanceerd standaard luchtvering systeem welke 5 verschillende rijhoogten mogelijk maakt.

Motor

De Levante is een echte SUV die altijd zal presteren. De uitstekende 3.0 Twin Turbo V6 benzinemotor levert ongelooflijke prestaties, terwijl er minder brandstofverbruik en CO2-uitstoot is.

Proefrit aanvragen

Topsnelheid

261 KM/H

 

Paardenkracht

275 pk (diesel)

 

0-100 KM/H

6.0  SEC

Uniek interieur

Het interieur van de Levante is van topkwaliteit. Premium leer, fijn hout, platina-effect metalen, handgemaakte contraststiksels en nog veel meer. Van de premium afwerking tot de hightech accessoires, de Levante biedt de luxe die alleen Maserati kan bieden.

Gekleed door Zegna

Om de Maserati ervaring verder te ontwikkelen heeft Maserati samengewerkt met de toonaangevende ontwerper Ermenegildo Zegna. Het beste leer wordt gecombineerd met natuurlijke vezels op de zitplaatsen, deurpanelen, dakbekleding en plafondlampen.

 

Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij de Maserati Levante. Zo beschikt de Levante over zes airbags, adaptive cruise control en dode hoek waarschuwingen.

Door middel van een camera wordt de bestuurder gewaarschuwd wanneer er een botsing kan ontstaan. Dit is gekoppeld aan het ‘Advanced Brake-Assist systeem’ welke bij een noodstop extra remt.

De veiligheidssystemen houden continue de ruimte tussen de Levante en andere objecten in de gaten. Wanneer er een blinde vlek onstaat worden in de buitenspiegels verlichte pictogrammen weergegeven en gaat er een alarm af.

Proefrit aanvragen

Fields marked with an * are required