Maserati Quattroporte | Maak nu een proefrit | Munsterhuis Sportscars

Maserati Quattroporte

De nieuwe Quattroporte is leverbaar met drie motoren welke aanzienlijk minder CO2 uitstoten dan hun voorganger(s). Minder CO2-uitstoot wordt beloond door de Nederlandse regering en dit heeft geresulteerd in lagere prijzen waardoor de Maserati Quattroporte zéér concurrerend is geprijsd. Daarnaast is de Quattroporte standaard nog nooit zo rijk uitgerust!

Brochure downloaden

Topsnelheid

286 KM/H

 

Paardenkracht

410 pk

 

0-100 KM/H

5.1  SEC

Maserati Quattroporte V8
Het absolute topmodel met maar liefst 530 pk! Deze krachtige bi-turbo achtcilinder stuwt de Quattroporte in 4,7 seconden van 0 naar 100 km/u en geeft de auto een topsnelheid van 307 km/u. Het maximale koppel van deze sterke V8 ligt op 710nm.

Maserati Quattroporte V6
Maserati heeft de Quattroporte voorzien van een zéér krachtige 3,0 liter V6 met twinturbo. Deze motor levert ruim 410 pk en is standaard voorzien van vierwielaandrijving.

Maserati Quattroporte V6 diesel
Naast de hiervoor genoemde benzinemotoren is er ook een V6 diesel geplaatst in het vooronder van de Quattroporte. Het is de eerste Maserati die leverbaar is met een dieselmotor. Het vermogen bedragt meer dan 270 pk en dit gaat gepaard met een verbazingwekkend hoog koppel!

Bent u op zoek naar een pre-owned Maserati Quattroporte? Bekijk hier onze occasions.

Proefrit aanvragen

Fields marked with an * are required