Maserati Quattroporte

De nieuwe Maserati Quattroporte staat garant voor de perfecte combinatie van performance, comfort en design.

Deze Maserati is standaard uitgerust met zelfregulerende software, waardoor de automatische versnelling zich aanpast aan uw rijstijl. De achterwielaandrijving met sperdifferentieel zorgt ervoor dat de Quattroporte zich staande houdt in alle weersomstandigheden.

Brochure downloaden

Topsnelheid

286 KM/H

 

Paardenkracht

410 pk

 

0-100 KM/H

5.1  SEC

De Maserati alleskunner

Deze alleskunner heeft maar liefst vijf rijmodi: automatisch normaal, automatisch sport, handmatig normaal, handmatig sport en ICE (increased control & efficiency). Veiligheid staat daarnaast hoog in het vaandel bij de Quattroporte. Het Maserati Stability Program gebruikt verschillende sensoren om de rijstatus voortdurend te controleren. Indien nodig worden veiligheidssystemen automatisch gestart, bijvoorbeeld door automatisch te remmen in noodsituaties.

De Quattroporte is verkrijgbaar met verscheidene accessoires. Kies voor Maserati Genuine banden, stijlvolle autohoezen of handige transportaccessoires zoals een ski/snowboardtas of bagagematten.

Verschillende motoren

De Maserati Quattroporte is daarnaast leverbaar met een keus uit maar liefst 3 motoren: 2 krachtige benzinemotoren en 1 dieselmotor.

Maserati Quattroporte V8

Dit absolute topmodel V8 motor is een bi-turbo achtcilinder met 530 pk. Binnen 4,7 seconden is de 100 km per uur bereikt en de topsnelheid is maar liefst 307 km per uur.

Maserati Quattroporte V6

Een andere benzinemotor waar u uit kunt kiezen voor uw Maserati Quattroporte is de V6. Deze 3 liter twinturbo motor heeft 410 pk en is standaard voorzien van vierwielaandrijving.

Maserati Quattroporte V6 diesel

Naast benzinemotoren geeft Maserati nu voor het eerst ook de optie om te kiezen voor een dieselmotor. Deze V6 dieselmotor heeft 270 pk en is de allereerste Maserati diesel.

Occasions

Bent u op zoek naar een tweedehands Maserati Quattroporte? Bekijk hier onze Maserati occasions en koop uw Maserati Quattroporte tweedehands.

Proefrit aanvragen

Fields marked with an * are required

Door dit formulier te gebruiken stemt u in met onze privacyverklaring