Over ons

Een perfecte service en een klantgerichte dienstverlening, daarvoor staat Munsterhuis Sportscars garant. Ons bedrijf wordt door passie gedreven: wij bieden u op elk gebied absolute topkwaliteit. Als officiële distributeur van Ferrari en Maserati kunnen wij u tal van exclusieve privileges bieden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld fabrieksbezoeken, Corsa di Piloti én nog veel meer.

“Sportscars is een passie die je met iedereen kan delen. Dát maakt het zo geweldig.”

Frans Munsterhuis

Meer dan 50 jaar kennis en ervaring

Doordat Munsterhuis Sportscars een onderdeel is van Munsterhuis Autobedrijven, profiteert u van meer dan 50 jaar kennis en ervaring. Munsterhuis is al jaren een gevestigde naam met diverse locaties in Oost-Nederland. Wij bieden u een uitgebreid aanbod van diensten en producten op het gebied van mobiliteit. Welke wensen of vragen u ook heeft, u kunt altijd bij Munsterhuis terecht.

Unieke haal- en brengservice

De werkplaatsen van Munsterhuis Sportscars staan te boek als één van de grootste en schoonste van Europa. Over de hoogstaande kwaliteit van onze onderhoudsdienst is geen discussie mogelijk, want voor het onderhoud van uw klassieke Ferrari zijn wij Ferrari Classiche gecertificeerd. En wat dacht u van onze exclusieve haal- en brengservice? U ziet het: onze service is van een onovertroffen niveau.

Het Coronavirus: hoe gaan wij hier mee om?

Munsterhuis neemt de risico’s omtrent het coronavirus uiterst
serieus en heeft inmiddels maatregelen en beleid doorgevoerd
om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan.

Lees hier meer over onze maatregelen en ons beleid.

Momenteel kampen we met een internetstoring.
Daardoor zijn wij helaas niet bereikbaar via mail of telefoon.
We hopen u zo snel mogelijk weer te woord te kunnen staan.
De showroom is uiteraard wel geopend!