Wij zoeken ter versterking van ons team Munsterhuis Sportscars een fulltime:

Sales support medewerker – Junior Autoverkoper Ferrari (M/V)

Functie

In deze functie ondersteun je ons salesteam in alle voorkomende salesprocessen en draag je (indirect) bij aan de performance van onze verkoopafdeling.

Als Sales support medewerker word je in de eerste jaren in de gelegenheid gesteld om je alle vaardigheden eigen te maken die behoren bij de functie Sales Advisor. Bij goed presteren en wederzijdse tevredenheid bieden we je na verloop van tijd de kans aan om Sales Advisor te worden van ons prachtige merk.

Je weet op een prettige en klantgerichte wijze met showroombezoekers om te gaan. Je bent een gastheer “pur sang” en weet op een natuurlijke en vertrouwde wijze voorinformatie en koopsignalen op te vangen en te vertalen naar bruikbare informatie voor onze Sales Advisors.

Door de kennis en ervaring die je op doet weet je na verloop van tijd  bestaande en potentiële nieuwe klanten op een juiste manier te adviseren als het gaat om de vele modellen, opties en accessoires. Tevens informeer je de klant over de diverse garantie- en financieringsproducten.

Tevens ben je verantwoordelijk voor de (internet)presentatie van onze voorraadauto’s. Je draagt zorg voor goede foto’s van deze auto’s en plaatst deze via de beschikbare software op internet en verzorgt een complete presentatie van de specificaties en prijzen. Wekelijks evalueer je samen met de Sales Manager de prijzen en voert waar nodig aanpassingen door.

Hiernaast draag je bij aan de orde en netheid van onze showroom en ons buitenterrein. De eerste indruk van de klant is het meest belangrijk waardoor wij veel nadruk leggen op een optimale presentatie van onze voorraad en de netheid van onze showroom.

Verder ga je een bijdrage leveren aan commerciële acties die samen met jouw collega’s worden georganiseerd. Zo ben je na verloop van tijd in staat zelf leads te creëren en relaties aan te boren. Kortom, een uitdagende ondersteunende verkoopfunctie met op termijn voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden.

Wij vragen

Je bent een ambitieuze en gedreven kandidaat met affiniteit op het gebied van sales en gastheerschap. Je kunt goed met de aanwezige CRM automatiseringssystemen werken waarbij je alle klantdata en mogelijke leads verwerkt en opvolgt. Je beschikt minimaal over een commerciële MBO opleiding met affiniteit tot de Automotive. Vanzelfsprekend heb je een hoog kwaliteitsbesef. Je beheerst de Engelse taal in zowel woord als geschrift. (eventueel de beheersing va de Duitse taal is een pre)

Je hebt enige saleservaring opgedaan in een eerdere functie. Je kunt goed in teamverband werken, bent bereid om alle voorkomende werkzaamheden op de verkoopafdeling te verrichten en je bent woonachtig in Twente.

– Je kunt goed luisteren naar de wensen van klanten;

– Zeer klantvriendelijk en gastvrij;

– Ambassadeur voor Munsterhuis en Ferrari;

– Je wilt altijd de beste adviezen geven;

– Goede team-player;

– 42,50 uur per week, flexibel inzetbaar (indien nodig ook in eigen tijd);

– Zaterdags werken is vanzelfsprekend.

Ons aanbod

Munsterhuis biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een auto van de zaak is onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket. Je komt te werken in een dynamisch en hecht team vanuit een onlangs geheel vernieuwde en moderne showroom. Binnen de Munsterhuis groep zijn er bij geschiktheid en ambitie voldoende doorgroeimogelijkheden waardoor we veel medewerkers al langere tijd aan ons weten te binden.

Bedrijfsinformatie

Munsterhuis Sportscars is onderdeel van de Munsterhuis groep met o.a. dealer schappen van Jaguar, Land Rover, Renault, Dacia, Ferrari & Maserati verdeeld over 5 vestigingen. Verder bestaat de groep uit een schadeherstelbedrijf (ASN), Munsterhuis Occasions, Munsterhuis Autoverhuur, Renault Pro + (voor de zakelijke rijder) en een assurantiekantoor.

Interesse?

Stuur dan jouw motivatie en CV per e-mail naar pz@munsterhuis.nl.