Track Day Tour

Op zondag 19 juli mochten wij onze gasten ontvangen op het Circuit van Zandvoort om hen kennis te laten maken met de Ferrari F8 Tributo en de F8 Spider. Deze Ferrari’s hebben ongekende prestaties laten zien.

F8 Tributo

De F8 Tributo is een indrukwekkende auto met unieke kenmerken en één van de krachtigste auto’s uit de geschiedenis van Ferrari. De F8 Tributo sprint in 2,9 seconden naar een snelheid van 100 kilometer per uur.De F8 Tributo is een nieuwe maatstaaf op het gebied van prestaties, plezier en rijgemak, waardoor elke bestuurder kan genieten van geweldige prestaties, uitstekende rijdynamiek en ultiem comfort aan boord.  De motor is Ferrari’s krachtigste V8 ooit in deze range: 720 pk en een recordspecifiek vermogen van 185 pk/l. In 7,8 seconden staat de teller deze krachtige sportauto op 200 kilometer per uur. De extreem hoge prestaties en ongekende wendbaarheid van de auto zijn verkregen door de integratie van ultramoderne aerodynamische oplossingen in de carrosserie van de auto, afgeleid van wedstrijdervaring.

F8 Spider

De Ferrari F8 Spider is geïnspireerd op de F8 Tributo. Minder extreem dan de 488 Pista Spider, maar sportiever dan de 488 Spider. Hiermee is de F8 Spider de nieuwe maatstaaf in “open air” sportmodellen met extreem hoge prestaties, geweldige wegligging en een bijzonder plezierige rijervaring. De F8 Spider kan 720 pk leveren en behoudt het unieke V8-geluid door innovatieve aerodynamische oplossingen in het chassis te integreren, ontwikkeld vanuit race-ervaringen.

We kijken terug op een zeer geslaagde dag. Hieronder een kleine sfeerimpressie van de Track Day Tour. Wilt u meer weten over de Track Day Tour of over ons aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.